Vakantie checklist | Ik ga op vakantie en neem mee…

Vakantie checklist | Ik ga op vakantie en neem mee…

De eerste vakanties zijn begonnen. Nog even en dan barst het vakantiegedruis weer los! De zomervakantie is een periode waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken. Tijd om te relaxen en genieten. Maar wanneer het moment eindelijk daar is, ontstaat er vaak toch de nodige stress. Want wat moet je ook alweer allemaal meenemen op vakantie?! Een zogenaamde vakantie checklist biedt houvast en maakt het in ieder geval in je hoofd wat rustiger. Daarom dit keer 6 natuurlijke verzorgingsproducten die niet mogen missen op jouw vakantielijstje.

De vakantie checklist met natuurlijke verzorgingsproducten

 1. Tandpasta
  Hier kunnen we kort over zijn omdat het wellicht het belangrijkste van de vakantie checklist is:
  Vergeet je tandenborstel en tandpasta niet! 😉
 2. Douchegel en shampoo
  Ook op vakantie wil je natuurlijk fris voor de dag komen (hallo vakantieliefde?!). Een bloemige douchegel maakt het vakantiegevoel helemaal compleet.
  Bespaar bovendien ruimte in je koffer door een 2-in-1 shampoo & conditioner mee te nemen. Door de toegevoegde conditioner hoef je geen aparte fles crèmespoeling in te pakken om toch de hele vakantie heerlijk zachte lokken te hebben. De 2-in-1 shampoo & conditioner van Decubal is bovendien vrij van parfum en parabenen.

  vakantie checklist verzorgingsproducten
 3. Deo
  Blijf de hele dag okselfris met een goede deo. Dat vindt die goudgebruinde Don Juan ook wel prettig. Of zijn vrouwelijke tegenhanger natuurlijk. Of je eigen wederhelft / reisgezelschap.
 4. Zonnebrand en aftersun
  Die warme zomerzon is heerlijk, maar een verbrande huid na zo’n zonnige dag een beetje minder. Smeer je dus regelmatig in met een goede zonnebrandcrème. Tóch een tikje aangebrand? Gelukkig heb jij aftersun in je tas gestopt! Extra voordelig smeren? Nog tot en met 31 augustus geeft gezondmarkt.nl 25% korting op diverse merken zonverzorging.
 5. Vitamines
  Op vakantie staat genieten natuurlijk voorop. Gezond eten wíl er daarom wel eens bij inschieten. Een portie extra pitamientjes in een potje kan daarom zeker geen kwaad.
 6. Anti-mug
  Zó klein en toch zó vervelend… Muggen. Heb jij geen zin om helemaal  lek geprikt te worden, zorg dan dat je een goede anti-muggen spray meeneemt. Jacob Hooy heeft een handig klein (150 ml) flesje met muggenwerende spray. De spray is huidvriendelijk, veilig in gebruik voor kinderen en ruikt bovendien prettig door de combinatie van natuurlijke oliën.

Vakantie, tijd om te ontstressen

Nog even terugkomend op de stress die kan ontstaan voor je vertrekt richting het zonnige Zuiden, verre Florida of heerlijke Hamburg. De stresstips die we je gaven bij examenstress zijn ook hier prima toe te passen. Dus doe er je voordeel mee en ga totaal ZEN op vakantie!

Relaxt en zonder stress op vakantie - de vakantie checklist

2 reacties

 1. Anti-muggen spray zit standaard in mijn koffer. Ik trek altijd muggen aan dus ik zou echt niet weten wat ik zonder moet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *